uFeel.me
Ex
Автор: niko_22,  17 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 537
Ех, как боли, когато останеш сам. И любовта си изпратиш, гледайки с усмивка, а вътрешно сърцето ти плаче и раздира се и повтаря само едно „Пази се!, Обичам те!, И как ми липсваш вече, обич моя!”

Как гори ми душата без теб, как не мога без теб, как боли сърцето ми.
Какво да кажа, за да разбереш какво изпитвам, какво да на правя, за да разбереш колко много те Обичам, не знам, но знам едно това, което сърцето ми говори „Обичам те, Обичам те, Обичам те.” Колко много пъти го повтаря, само то си знае.

За едно се моля аз и любовта ми само едно единствено, да се върнеш жив и здрав пак при мен, да те прегърна да те целуна и да сам най-щастливия човек на света, че те има и те имам до мен.

Само с две думи мога да завърша и те сам: „Обичам ТЕ!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me