uFeel.me
Есента пак лятото целува
Автор: Robbert,  24 февруари 2013 г. в 10:20 ч.
прочити: 325


                 Есента пак лятото целува

          и с огън нежно ни изгаря,

          дори морето продължава

          с вълните топли да ни гали.

 

          Смирено благославям дните

          щом любовта ни продължава,

          че радост есента ни дава

          и всеки в радостта щастлив е.

 

          Бризът изпълващ ми гърдите

          чак от морето тук долита

          на чайки палави с крилата

          и вдъхновява ми творбите.

 

          Но Вий на нея да благодарите,

          че тя с любов  ме вдъхновява.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me