uFeel.me
Eсенно
Автор: Lidis,  12 септември 2012 г. в 19:57 ч.
прочити: 287
         Посветено

Книга си ненаписана,
песен си неизпята
и за  теб съм орисана,
да ми бъдеш съдбата.

Бял цвят си през есен
чакал ме много лета...
Облак нежен, небесен
блеснал по мен любовта.

Мост си над мене надвесен,
слънчев път на дъга,
злато в моята есен,
събрано мечта, след мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me