uFeel.me
Есенни гости
Автор: estrella84,  15 октомври 2012 г. в 12:25 ч.
прочити: 253
Есента пристигна някак си неканена...
И доведе пак със себе си мъглите...
В миг угасна любовта ни пламенна ...
И изстина топлината в душите...

Есента топлото лято пропъди...
И дъждът неуморно ръми...
Не пърхат в стомаха ми пеперуди...
Ах, сърцето, то най ме боли...

Есента ще покани и лютата зима...
Вятър и сняг...И виелица...
Не успяхме да останем сгушени трима-
пребори ни студът- изневиделица...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me