uFeel.me
Есенна любов
Автор: pavli,  23 юли 2009 г. в 14:01 ч.
прочити: 2577
Зачената с пролетно очарование,
преживяла лятна пълнота и възторг,
узряла, сочна и спокойна
е есенната любов...
Тя ще (ни) топли и през зимата.


                                                © Павлина Петрова 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me