uFeel.me
Епилог
Автор: sofia_air,  6 ноември 2011 г. в 06:24 ч.
прочити: 273

Отивайте си всички – Ти и Той...

По вашето “Отвъд” не се прехласвам.

Вържете си лъжите със повой -

грижете се за тях, за да пораснат.

И ти, мадам Любов, върви със тях.

И тъй и тъй във гръб ми се представи.

Дойдох сама на този сбъркан свят,

сама ще си отида – не забравям

Не питайте за мен – ни там, ни тук.

Не гледайте през процепи къде съм.

Каквото дадох – взехте. Лек ви път.

Не те познах, Любов.

А вън е есен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me