uFeel.me
Елмазени сълзи
Автор: morelyn,  20 септември 2008 г. в 12:13 ч.
прочити: 476
Ако можех да превърна
в диаманти моите сълзи,
издигнал бих връх недостижим.
Но не мога сърцето ти да обърна,
за друг то тупти.
За теб ще остана незабележим,
от твоят трон елмазен,
до който красотата ти
сам съм възвисил...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me