uFeel.me
Еликсир от устните ти
Автор: desuna,  5 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 668

Еликсир от устните ти пих

и във вените ми той любов разтвори.

Думите подреждаха се в стих,

листа бял ти заговори.

Как обичам до насита

да целувам твоите очи.

Как оставам ненапита

от любов,копнеж,мечти.

Как обичам твоето дихание

нежно да ме гали с топлина.

В тебе да откривам онова желание,

което ражда се от любовта!

Еликсир от устните ти пих

и превърнах се на самодива.

Нека ти разкаже този стих

колко много съм щастлива!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me