uFeel.me
Елей
Автор: MariaY,  10 юли 2012 г. в 22:44 ч.
прочити: 327
Ще дойда скоро. Вярваш ли? Нима
не знаеш - в бъдещето ти изгрявам.
Не виждам в теб или във мен вина -
вървим един към друг по път-жарава.

Страхуваш ли се вече? Не, недей!
Лекувам с устни, и с очи, и с длани.
Енергия и плът съм. И елей.
Преливам в изгревите разпиляни.

Ще дойда скоро. Чуй ме и поспри...
Дочух вика ти искрен да ме имаш.
Отдаденост е обичта ми. Аз съм Ти.
И те обичам, както ме обичаш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me