uFeel.me
Елегично
Автор: voda,  24 юли 2011 г. в 18:17 ч.
прочити: 269
\"Ще изсветлеят миглите на лятото...\"
Илко Илиев (Поета)

)

И влюбени житата ще узреят.

И пак ще цъфнат макове уханни.

И сърп ще съска, и щурци ще пеят...

 

Но само аз зелена ще остана,

 

че все е облачно над мен небето -

ни дъжд, ни слънце. Само вятър сух.

Ни песен, ни сълза. Кърви сърцето.

 

На камък станах – сляп и ням, и глух.


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me