uFeel.me
Ела
Автор: maria___,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 366

Тихо, горещо – ти ме приюти,

с целувките си мен ме дари.

В мен се сгуши – всичко забрави…

Ела, подай ръка и замълчи.

Тихо, копнежно – с милувки нежно,

прегърни ме така, сякаш последно.

Скитам аз в мрака сама...

Ела, да не чувствам студа.

Тихо, вълшебно, нека в тъмнината,

потънем в магията на сетивата.

Нека усетя топлината…

Ела, да си слеем сърцата.

Тихо и страстно, устни впити едни в други,

докосни душата ми, шепнейки нежни думи.

Сгушени под синьото небе…

Ела, ще шепна: “ОБИЧАМ ТЕ!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me