uFeel.me
Ела...
Автор: rojbi66,  11 април 2011 г. в 18:37 ч.
прочити: 697
 
Ела, ела за миг, стопли ме
и после пак си замини!
Ела за миг и нежно погали ме,
студено е без тебе, разбери!

Дори и слънцето над мен да свети,
дори звездите да горят в жар,
дори и да не духат ветровете,
ела, стопли ме, мой пожар!

Ела, сърцето ми те вика!
Ела, кръвта ми пак шуми!
Ела, аз искам да си тука,
ела, устата ми шепти!

Ела! Без тебе пусти ми са дните
и в нощите без тебе ме боли!
Ела, стопли ме с ласки нежни
и никога не си отивай ти!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me