uFeel.me
Ела в моя свят
Автор: plami_6,  22 март 2011 г. в 08:31 ч.
прочити: 252

В моя свят
разпилян, омаен и ням -
ела, пристъпи -
виж зората зори!
Стъпки груби
в душата
тишината бразди.
Ела, укроти я със плам!
Ела, гълъба бял
с кротък глас събуди!
Той премръзнал те чака
със сърце вкаменено:
цяла вечност размахва
крила наранени
от ръждиви,
кръжащи стрели.
Ела, запали огъня,
който руши
всяка черна магия,
всяка дума-куршум!
Ела, приюти
след хлапашки зулум
душата проклета -
огрей я с лъчи!
Тя притихва стаена
и зове любовта...
Ела, рисувам те
със слепи очи!
Сподави с устни
неизплаканите сълзи!
Знам -
самотен
и ти
чакаш
в нощта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me