uFeel.me
Ех, желания...
Автор: Laska,  9 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 492
Искам да съм вятър –
с полъха си да те галя.

Защо пък не поточе –
с ромона си да те омая.

А може би слънце –
с усмивки да те сгрея

или щурче
вечер под прозореца ти
тихичко да пея.


А ако съм чаша,
от която отпиваш жадно?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me