uFeel.me
Ех, това сърце...
Автор: mega_char,  3 ноември 2010 г. в 10:05 ч.
прочити: 569

Кажи ми
откъде намираш сили да простиш?
Да си силно, неуморно...
изправено гордо в живота да вървиш?!

Обичано си и ранявано,
прегръщано си и потъпквано.
От съдбата си щадено,
но от хората си сдъвквано...

Кажи ми
откъде намираш сили да простиш?
Дори когато от болка
нощем не можеш да спиш?!

Възхищавам се на смелостта ти.
Да можех поне за малко да съм като теб...
Въпреки всичко,
в себе си да нося
от Любов направен букет...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me