uFeel.me
Ех любов
Автор: enchewa7aa,  20 май 2013 г. в 18:45 ч.
прочити: 305
Представа даже нямам как
ще издържа, да мисля
за теб сякаш времето спря.
Дори за миг искам
да те видя, да остана
пак без глас и да се питам:
Кога ще има щастие за нас?
Погледнеш ли в моите очи
знам, че виждаш скритите сълзи.
И ето пак съм пред дилема,
налага се решение да взема,
да бъда с теб, не искам
вече да се крия, кажи кого
ще трябва да убия..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me