uFeel.me
Едва ли някога...
Автор: az20sam,  21 май 2013 г. в 16:38 ч.
прочити: 207
Не с очи, а с думи можех да говоря,
но не се осмелих на това.
Започнах с разума да споря
и ето, че останах сама.

Чувствата си не разкрих,
от страх ли, от какво, не зная.
Толкова думи спестих,
и това доведе до края.

Няма ново начало,
няма втора възможност.
В сърцето ми остава само,
вина и някаква тревожност.

Пътищата ни се разделиха,
едва ли, ще се пресекат.
Нерешителността възможностите убиха,
едва ли, някога ще си простя.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ
silvana

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me