uFeel.me
Едно ти
Автор: niko_22,  29 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 479
Едно ти никога недей забравя,
едно ти винаги помни,
че някъде далеч в безкрая едно сърце за теб тупти!
Едно сърце безумно те обича, че вечно тебе ще зове!!!

Ще скрия болката със своята усмивка,
сълзите ще изтрия със своя смях
и никой няма да узнае,
че пуст и сив е за мен всеки час БЕЗ ТЕБ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me