uFeel.me
Едно сърце
Автор: KaNaLnIq_PlYh,  1 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 582
Две ръце, които да те галят,
едно сърце, което да тупти.
Две очи, които да те гледат,
едно е пак сърцето, което да тупти.
Мечтите са много, сърцето едно.
Надеждите много сърцето едно.
Защо точно него избра,
защо точно него разби,
защо от толкова алтернативи
избра точно тази, която най-много боли???

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me