uFeel.me
Едно сърце
Автор: keitito,  14 септември 2010 г. в 16:44 ч.
прочити: 225
Едно сърце аз имам и на теб го подарих,
едно сърце, но ти пази го,
 там до твоето го остави.
Едно сърце аз имам и моля те внимавай
да не го раниш, дума лоша не изричай,
че от това най-много ще го заболи.
Едно сърце аз имам и от скръб не искам да ридае,
що е предателство да не познае.
Затова повтарям ти пази го и
до твоето го остави, че то само
теб обича, че само в твоето име се врича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me