uFeel.me
Едно море
Автор: Giovanita,  22 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 433

Едно море

Едно море, обляно във пяна,

Пронизано от корабно платно,

Заля ме и потънах разпиляна

Във пясъчното, истинното зло.

Един далечен вик във тишината,

Разкъса непрогледната мъгла,

Във спомен се превърна светлината,

А аз останах истински сама.

Една вълна, разплакана и дива,

Заля ме с благородната си власт,

Почувствах се безсилна, но щастлива,

Последва ме небрежното ми „аз”.

Една звезда, обидила небето,

Се спусна със усмивка над нощта,

Една мечта, изгубила крилете,

Удави се във властната вълна.

Една солена обич разгадана,

Се вмъкна във невинната душа,

Една вълна, до болка разпиляна

Откъсна се и тихо ме заля!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me