uFeel.me
"Едно момиче"
Автор: sisiFF,  21 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 639
Едно момиче те обича,
но ти не си разбрал това,
погледнеш ли я в очите ще разбереш,
че това е тя!
Едно момиче щом си легне,
признава ти любов в ноща
и нещо тайнсвено си шепнат звездите ребърни в ноща!
Едно момиче,което те обича,
насън ръцете ти дърйи и този сън ще бъде вечен,
ако не я събудиш ТИ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me