uFeel.me
Едно момиче
Автор: teditoOo,  21 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 618
Едно момиче ти излъга ,
с едно момиче ти се подигра ,
едно момиче ти напусна ,
и за друга някоя копня...

Едно момиче те обича ,
едно момиче плаче в(ъв) нощта ,
едно момиче теб проклина ,
а ти далеч от нея си сега.

Това момиче иска тебе ,
това момиче е готово да прости ,
това момиче знае ,
че някой ден разкаян ще се върнеш ти!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me