uFeel.me
Едно момиче
Автор: maggi4ka,  1 декември 2010 г. в 09:41 ч.
прочити: 537

Нека ти разкажа приказка една.

За болка, за доверие... за любовта.

Живееше едно момиче - момиче без душа...

не искаше тя да обича,искаше да е сама.

Болеше я от всеки спомен - живееше с предишното си \"Аз\".

Духът и бе сломен... тя вечно плачеше без глас.

В един момент обаче срещна, човек различен досега.

Погледна го – за миг усети, че с усмивката си носи любовта.

Тя плачеше безмълвно, тихо...

Усмихваше се ужким на света.

Но вечер сгушена в завивки говореше с луната и с дъжда.

Разказваше им колко го обича.

Разказа как не иска, но уви.

Как вижда във очите му надежда.

Как иска да избяга... може би от страх.

И права е била... Защо остана?

Защо не хукна през глава?

За каква надежда се захвана?

Трябваше да бяга... трябваше,

Но късно е сега...

Сега момичето отново е самичко.

Отново плаче и говори си с дъжда.

Разказва на луната и звездите

Как за миг обичала е...

Колко им е благодарна за това...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me