uFeel.me
Едно дете..
Автор: TheRebirth,  31 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 283
Сърцето искаше да обича,
а разума забраняваше,
очите искаха да плачат,
а душата забраняваше....
Едно дете още малко,
малко бе,но знаеше ,
че любовта е болка и тъга....
Любовта за него беше всичко,
не знаеше че тя остава следи-
спомените,мечтите,греховете.....
Беше добро дете, обичаха го всички,
но срещна любовта твърде рано,
твърде рано опита болката.....
твърде рано разбра,
че любовта е всичко,
и болка и радост...
тя беше за него всичко,
а сега е само спомен,
останал след пожара угасен.
Дните минаваха и повече болеше,
ах това дете,ах това дете....
нямаше в погледа дори искрица
за него сякаш светът се заличи.
Сърцето искаше да обича,
а разума забраняваше,
очите искаха да плачат,
а душата забраняваше....
Годините минаха,
потърсих това дете отново в мен,
но него го нямаше,
вече бях жена мразеща любовта,
не вярвах че след толкова много години,
раната гореше още в мен.....
Заклех се, обещах си,
че няма да изпитвам вече болка от това....
Сега след толкова години аз съм пак сама-
не изпитвам нужда от любов.....
“Сама дойдох на този свят и сама ще си отида!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me