uFeel.me
Едни очи
Автор: karincheto,  14 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 664
Едни очи ме лъгаха жестоко.
Едни очи ме карат да не спя.
Едни очи в сърцето ми застават
и като звезди горят.
Аз искам да ги забравя,
но не се забравя любовта.
Едни очи ме лъгаха жестоко,
но все пак ще им простя!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me