uFeel.me
Една
Автор: emili85,  11 август 2009 г. в 20:50 ч.
прочити: 188
Днес една надежда умря след толкоз години.
Днес една мечта остана завинаги неосъществена.
Днес едно сърце изгоря.
Днес една душа страда по изгубената си любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me