uFeel.me
Една звезда..
Автор: slance,  18 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 478
На теб кръстих аз една звезда,
най-ярката в небето беше тя..
и може би някой ден ще ти разкаже за любовта..
За любовта между едно момче и едно момиче,
които живееха в мечти,
а злата съдба на парченца ги разби..
Какво стана с нас?
Какво стана с теб?
С какво заслужих аз твоята студенина,
с какво заслужих болката,която ме изгаря сега..
Защо любовта наша разби и ме остави да живея в спомени..
Спомени..толкова красиви,
толкова незаменими,
спомени,които ще топлят моята душа и вечно
ще останат в моето сърце..
Обичам те..две думи,
а казват толкова много..
Не ме забравяй..
едно желание,което никога не ще умре..
Липсваш ми..
една истина,макар и горчива..
Сбогом,съкровище..
прости ми..

на Весо

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me