uFeel.me
Една жена
Автор: az20sam,  18 юли 2011 г. в 08:26 ч.
прочити: 186

Срамежливо поглед свеждам,

когато срещна твоите очи.

Веднага обзема ме нежност

и всичко в мен трепти.

 

Ти не подозираш, мили,

че си в моите мечти,

че всяка нощ една жена

дълго не може да заспи.

 

Срещаме се всеки ден,

а смелост аз не намирам.

Да споделя, че копнея за теб,

затварям се във себе си и се страхувам.

 

Как ще реагираш, дали ще ме разбереш?

Тези въпроси редуват се като на филм.

Любовта си дали ще ми дадеш,

или ще ми обърнеш гръб...

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me