uFeel.me
Една цигара и едно момиче...
Автор: pavli,  19 март 2013 г. в 22:28 ч.
прочити: 1456

Нощта се изнизва...
Но още не си разбрал
кой печели в схватката
между тялото и ума...
Димът на поредната цигара
разкъсва нощния воал
на усещания и мигове...
Опитваш се да подредиш мозайката...
Но... в теб напира гняв!
Защото не можеш да забравиш очите!
Защото си избрал най-трудния начин!
Сега е съдбовно...
Вече познаваш душата.
Вече знаеш какъв порив
отключваш с близкия си дъх...
Как пръстите намират
най-чувствителните ъгълчета...
И още... и още...
Просветлява утрото.
Нощта е винаги млада
и непредсказуема, но чакана...
Защото идва с една цигара и едно момиче...


                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me