uFeel.me
Една сълза
Автор: cristal872,  21 юли 2011 г. в 17:22 ч.
прочити: 157
Една сълза от мен създадена,
за двама ни ще бъде тя.
Една сълза, а всъщност всичко.
Ще бъде тя искра в тъмна нощ,
ще бъде тя пламък в студена нощ,
ще бъде тя живата вода за всичко мъртво между нас.
Една сълза от мен за теб.
Дори и с теб да бъдем разделени
сълзата ще ни пази.
Където и да сме, с когото и да сме
сълзата ще ни води в правилна посока.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me