uFeel.me
Една сълза
Автор: Belieber,  7 юли 2011 г. в 00:20 ч.
прочити: 184
Една сълза пролята от сърцето,
завинаги остава и
не се забравя!

Сълзата с болка
свързва се,
макар безмълвна да е тя!

Една сълзица бистра,
от окото щом излиза,
всичко в нас замира!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me