uFeel.me
Една прекрасна утрин
Автор: HAJK,  13 април 2009 г. в 21:42 ч.
прочити: 647

Една прекрасна утрин се събудих.

Видях те. Влюбих се. Небето

се смееше в очите ти И се изгубих.

Душа и сън изтляха. А в полето

 

един щурец припяваше. Ах, ти -

как времето ми спря. В косите -

крило на пеперуда. И дъгата.

Усетих полъха... На дните,

 

потеглили във някаква посока.

Простенящи под напора. Навън

бе Райската земя.Широка...

Навън,а сякаш като в сън.

 

Една прекрасна утрин се събудих.

А тъй не исках да те губя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me