uFeel.me
Една минута
Автор: diva_strast,  8 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1203
Дай ми минута...
Даи ми само една..
Да обърна живота ти,
да обърна света...

Дай ми минута
за да те намеря..
Само една..
за да те спечеля..

Дай ми минута само,
за да те обичам...
Една еднична..
без в нищо да се вричам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me