uFeel.me
Една мечта
Автор: ville_valo_brc,  2 февруари 2009 г. в 13:18 ч.
прочити: 211

Тази вечер искам само
да сме двама аз и ти
да галя твоето нежно рамо
и да ти разказвам за моите мечти.

Имам си една мечта и това си ти
как искам пак да галя твоите коси
и от красивите ти зелени очи
да избърша всичките сълзи.

Но аз още ще ти разкажа,
и за това как нашите съдби
на тясната улица с паважа
те пак ще се срещнат може би...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me