uFeel.me
Една мечта прилича на начало
Автор: Довереница,  10 май 2013 г. в 06:16 ч.
прочити: 394

В косите на нощта трепти раздяла...

А среща нямаше. Един не се яви.

Единствено отгоре луната пребледняла

до тънък сърп от болка се присви.



В косите на нощта трепти раздяла 

неказаното се превърна в стих.

Светът - достатъчно широк за двама -                                                                                                          понякога е тесен за един...  



В косите на нощта трепти раздяла,

нагарчат подредените слова. 

Една мечта прилича на начало, 

но краят не прилича на мечта...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me