uFeel.me
Една любов
Автор: passion_for_ever,  6 февруари 2010 г. в 14:45 ч.
прочити: 525
Една любов ненадейно в живота ми дойде,
тя всичко ми даде и тръгвайки си всичко ми взе.
Една любов - преобръщаща целия свят,
дори когато всичко ти взема, оставаш богат.

Една любов, която ключ намери за всички врати,
те сега са отворени, макар че до смърт ме боли.
Една любов - сърцето научи да люби
и светлината да следва, когато пътя загуби.

Една любов доживот аз няма да забравя
и други сигурно ще има, но първа тя си остава.
Една любов - знаех, че не мога да те задържа,
за теб благодаря, щастлива съм макар и да тъжа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me