uFeel.me
Една любов
Автор: Giovanita,  25 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 851

Една любов изчезна във мечтите,

Една любов угасна като свещ,

Едно искрящо пламъче в очите,

Възвърна тихо споменът горещ...

Една любов превърна се в небето -

Безкрайна, синя, тиха и добра!

Една любов остана във сърцето,

Обречена да страда в самота.

Една любов погуби мойта вяра,

Една любов погуби моя ден!

Една, макар простима изневяра,

Сковала е душите ни във плен.

Една любов умираше жестоко,

Потънала във своите лъжи...

Глава сломила вечно пред порока...

Простих ти, ала ти не ми прости!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me