uFeel.me
Една лъжа, за която горещо благодаря
Автор: VZ_Dobreva,  2 юни 2013 г. в 19:00 ч.
прочити: 229
Врекох ти се във вечна вярност,
а ти ми обеща винаги топла и
любяща ръка, винаги упора и 
нежна непропускаща се светлина.

Врекох ти се в луда, нестихваща
любов, и че ще ти сътворя дом,
с нежност и красота ще създам
за теб нов живот. 

Обеща ми ти, път и посока,
по който да вървя и с теб,
да преоткривам света.
Убеждаваше ме, че си моята съдба.

А ме обрече на сълзи и самота,
захвърли ме на вятъра, повярвах
в една огромна лъжа. Предаде
моята нежна, фина душа.

Пръв обърна гръб на любовта, и
обрече се на много мъка, защото
аз няма да спра да търся любовта,
а на теб горещо ти благодаря.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me