uFeel.me
Една капка
Автор: OkovanaNejnost,  28 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 477
Една капка се стича по бузата
и тежко пада в ръцете ми -
кристална, чиста и толкоз солена...
самота!
Една капка облива сърцето ми
и тежко пада в подмолите на мисълта -
алена, остра и толкоз пареща...
вина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me