uFeel.me
Една история без край
Автор: slance,  16 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 399
Искам те,
мисля за теб и боли,
защо не излизаш от сънищата ми кажи?
Къде беше през всичките тези дни?
Дъждът вали,аз съм сама
и мрак е обгърнал моята душа...
искам само едни очи да видя,
едни устни да целуна,
едно момче да прегърна..
не се чуди-това момче си ти..
каква ирония,нали?
След толкова много години
пак чуваш,,обичам те,остани"
и пак историята се повтаря-
ти ми казваш ,,няма смисъл,разбери.."
една история без край,
едно сърце разбито,
едни очи,пълни със сълзи
и едно момиче,мълвящо
,,обичам те,не ме оставяй отново ти.."

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me