uFeel.me
Една година Любов
Автор: valentina_val55,  23 февруари 2013 г. в 18:51 ч.
прочити: 478

Една година Любов,
една година копнеж
и колко ли още... колко ли още...
Дванайсет крачки направих към теб
малки - като пшеничено зрънце.
Дванайсет пъти стигах до дъното,
а после - политах към слънцето.
Сто пъти от теб се отричах
и милион- те мечтаех.
Донесе ми Ада и върна ми Рая,
разбуди сърцето ми спящо.
Всеки ден изгарям на клада,
всяка нощ те сънувам - болящо.
В един миг - ме прегръща Луната,
а после... погълва ме мрака.
Понякога искам да избягам - да ме няма
... но търся в словата ти смисъл
и надежда- при теб да остана...
... Една година Любов,
една година копнеж
и колко ли... колко ли още...
ще умирам без теб във студените нощи,
а през деня- ще откривам нов смисъл...
отново... теб да обичам!

val

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me