uFeel.me
Единствено
Автор: bogpan,  27 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 866
Припукват съчките, димът се извива,
цветята на огъня,
глухия тътен на хората.
Ще влезеш ли облечена във дългото сари
Дъще на изтока – веднъж се изгаря…
Единствено!
Пристъпяш, боса си...
Главата вдигната.
Ти ще си първата – най-любимата.
Сидхартха е мъртъв.
След агония ( горда)
и отдаване (в радост)
имаш Нирвана.

Единствено се обича - до края!



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me