uFeel.me
Единствената нощ
Автор: speranza,  9 октомври 2009 г. в 09:23 ч.
прочити: 720

За една нощ аз сякаш пораснах.
За една нощ се
                      родих
                               и
                                 умрях.
За една нощ разбрах що е щастие.
За една нощ разбрах що е грях.
За една нощ аз превърнах се в пепел.
За една нощ ти в мен изгоря.
За една нощ в едно се преплетохме.
Тази нощ си остана една.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me