uFeel.me
Единствената любов
Автор: LSDeka,  1 февруари 2009 г. в 18:30 ч.
прочити: 331

Става ли ти по-добре,
или по същия начин се чувстваш,
когато останете насаме,
когато нежно я гушкаш.
А когато дълбоко те разочарова,
или лош вкус в устата ти остави,
не измисляш ли причина да я обичаш нова,
или в чувства кавгата ще се удави.
А когато грешките ти тя прости,
или обидена рони сълзи,
сърцето не те ли боли,
със нея не страдаш ли и ти?
Защото когато я обичаш кръвта е една.
Защото когато я обичаш на всичко си готов.
Защото когато я обичаш в едно са две сърца.
Защото, Господи, това е единствената любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me