uFeel.me
Единствена
Автор: joysis,  24 август 2011 г. в 17:14 ч.
прочити: 264

Дойдохме с теб на нашата поляна,

преминали през бури и лъчи.

А близостта ни с теб е още по-голяма.

Обичам те. Обичаш ме и ти.

 

И тиха музика, дошла от Рая

обгръща с нежност тяло и душа.

А води ни в прегръдка към безкрая

единствена и чиста любовта.

 

Цветя растат на нашата поляна

и пази спомените близката река.

Под свода на една дъга засмяна,

потъва моята във твоята ръка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me