uFeel.me
Единствена пътека...
Автор: l.hiena,  20 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 354

Където и да си,

                ще те намеря:

в обидата,в страха,във пипалата

на ленивата добра неделя,

в мрака черен,в синевата...

Не можеш да се скриеш,

                               ще останеш

в стрелките на часовника,в звездите...

Когато си отиваш,а е рано,

ще загорчиш със сладост във сълзите...

Какъвто и да си,

                     ще те позная

по блясъка на тези нощи,

по чергата,отвела те в безкрая,

по исканите твои прошки...

Където и да идеш,

                       ще се върнеш,

защото зимата зловеща

в Единствен път ще ме превърне

и в твоята...ПОСЛЕДНА СРЕЩА!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me