uFeel.me
Единствен
Автор: Millita,  4 април 2011 г. в 13:56 ч.
прочити: 182
Не си първата любов. Не си последната.
Други ще има след тебе. Десетки.
При тях пак ще трепва. Сърцето ми.
И при тях.. пак ще боли.

Спомени хиляди ще рисуваме.
Думи безплътни изричайки.
Усмивки безброй ще разменяме.
Самозалъгвайки себе си.

Няма да помня лицето ти.
Чертите, избледняват те с времето.
Няма да помня гласът ти,
онзи, с който ми шепнеше.

Само едно ще се сещам.
Някак случайно във нощите.
Как единствено ти в мене сливаше...
сърцето със разума, непокорния.

24.03.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me