uFeel.me
Единствен ти
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 598
Нощта се спуска бавно над мен.
Звездите, блещукайки, ми шепнат: ”Ела!”
Гледам луната и мисля за теб,
Усмихвам се нежно и моля... “Ела!”
Ела, прегърни ме, гушни се във мен,
Ела, целуни ме, милвай ме пак.
Накажи ме с целувка, ако греша.
Обичай ме винаги както сега.
***
Прости ми, когато се карам на теб,
Не ти си виновен, а другите – ТЕ!
Алчност и завист сеят около нас,
Мразят ни, но ний сме щастливи.
***
Обичам, когато усещам дъха ти,
Когато нослето ми опряно е в твоето,
Когато ръцете ти галят косата ми,
Когато целувките са само за мен.
Щастлива съм, когато те виждам,
Щастлива съм, когато мечтая.
Когато отпусната, в леглото, сама,
Бленувам за мига да бъда с теб.
***
Луната изгрява бързо в нощта,
Звездите усмихват се и шепнат слова.
Но аз не разбирам, не чувам, не зная...
Че толкова липсваш ми... Копнея за теб!

5.10.2003г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me