uFeel.me
Единен глас
Автор: Anior,  4 юли 2011 г. в 17:30 ч.
прочити: 320
Намери ме отново.
Теб те има. 
И всичко е любов.

Най-хубавото
всъщност е незримо.
И благослов. 

Зарадвах се,
 до мен бъди, и близо.
Пак същия, не друг.

 Бял ангел от небето слиза,
в лицето
 на любимия съпруг.

Единствена е любовта ни,
зная, че сливането вече
е пред нас.

Сърца, 
завинаги събрани,
в единен глас.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me